Fint besøg i 4 Række

Statsminister Helle Thorning-Schmidt og borgmester Steen Christiansen var til te i Fiskens Kvarter

Statsminister Helle Thorning-Schmidt og borgmester Steen Christiansen var til te i Fiskens Kvarter

Både statsminister Helle Thorning-Schmidt, borgmester Steen Christiansen, BO-VEST direktør og et stort holdpressefolk var mødt op i 4 Række.

Mens statsministeren og borgmesteren var indbudt til kaffe og en snak om det at leve midt i en byggeplads, fik fotografer og journalister deres billeder af bordet.

Forinden besøget i en af de ny-renoverede boliger i Fiskens Kvarter, havde formand for VAs afdelingsbestyrelse Astrid Hansen fulgt statsminister, borgmester og pressefolk rundt i området og fremvist en fraflyttet bolig. Da statsministeren efter gåturen i området kom ind i den ny-renoverede bolig, ville hun vide hvordan beboerne oplever byggeprocessen og hvad de synes om resultatet. Her var konklusionen at, “Det var alle pengene og tiden værd”.

Velkomst_web

Statsminister, borgmester, beboerdemokrater og byggechefer var blandt andre at finde på vandring i 4 Række

I den seneste tid har 4 række haft mange besøgende. Fredag d. 1. november husede beboerhuset gæster fra Japan og ugen før kom der besøg fra både Frankrig og Sverige. Især beboerdemokrati, de klimarenoverede EUDP-huse og renoveringsprojektet tiltrækker folk fra nær og fjern.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.