Markering af færdig referenceblok 12. juni 2013

Den første totalrenoverede blok i rækkehusene står nu færdig. Det blev markeret onsdag den 12. juni ved et festligt arrangement med pølsevogn, talere og fremvisning af prøveboligen i Fiskens Kvarter 2F.

Beboere, beboerdemokrater, håndværkere og rådgivere med flere var mødt frem til markeringen af den færdige referenceblok. Ved arrangementet blev der holdt taler af Albertslunds borgmester Steen Christiansen og formand i BO-VEST Vinie Hansen. Efterfølgende blev der budt på en pølse med brød fra pølsevognen, der er opstillet til lejligheden og budt indenfor i prøveboligen i Fiskens Kvarter 2F.

Med den færdige og godkendte referenceblok kan renoveringen af de restende 542 rækkehuse sættes i gang, der forventes at løbe frem til efteråret 2015. Du kan se flere billeder fra arrangementet her

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.