Udlejning af beboerhuset er midlertidig stoppet

Forlænget foreløbig til den 13. april

Fra søndag den 14. marts lukkes for al udlejning af beboerhuset. Beboere, der har lejet huset vil blive kontaktet direkte (telefonisk) af administrationen.Alle udlejninger af beboerhuset for de kommende 14 dage, altså til og med 27. marts 2020 bliver annulleret.

Bemærk, at det kan blive nødvendigt at forlænge dette til efter 27. marts 2020Afdelingsbestyrelsen tager risikoen for Corona virus alvorligt. Vi er en bebyggelse med mange ældre beboere, som er i den absolutte risikogruppe med kritiske sygdomme, hvor det kan være livstruende at blive smittet.Derfor følger vi de anvisninger vi får dels fra regeringen, men også de henstillinger vi får fra BL og BO-VEST.

Dette indlæg blev udgivet i Corona og tagget . Bogmærk permalinket.