Godt nytår fra afdelingsbestyrelsen

Kære beboere i Afdeling 4 Række

Nu har vi taget hul på et nyt år – 2014 er lige skudt i gang og i afdelingsbestyrelsen glæder vi os til, at komme i gang med arbejdet.

I det nye år vil byggesagen igen komme tilbage til vores afdeling. I første omgang er det beboerne i Bjørnens kvarter der skal genhuses. Vi ved, at det er et stort arbejde, at få sit hjem pakket sammen, for så at flytte tilbage igen efter 4-5 måneder. Men vi kan love jer, at det bliver dejligt at kommet tilbage til et flot nyrenoveret hus. Kan det blive bedre?

Det nye år byder på flere vigtige beslutninger i beboerdemokratiet. Vi skal bl. a. tage stilling til, hvilken affaldsløsning vi vil have i fremtiden. Der arbejdes i øjeblikket med et forslag til nedgravede affaldsbeholdere, de såkaldte molokker. Forslaget vil blive fremlagt på beboermøde hurtigst muligt.

Vort dejlige nye beboerhus er en succes. Der er allerede mange, der har brugt huset til fester, og flere er skrevet op. Men huset skulle jo også gerne syde af aktiviteter i hverdagene. Vi vil gerne vide hvad beboerne i 4 Række synes huset skal bruges til og har lyst til, at deltage i. For at få et indtryk af dette, har Nina Eilers og Bente Baudier inviteret til åbent hus 3 onsdage i januar, hvor beboerne kan komme med ideer og forslag til aktiviteter. Tidspunktet står i Figenbladet. Vi håber der kommer rigtig mange gode ideer.

Vi har også åbnet den nye genbrugsgård. Den er blevet taget rigtig god imod af beboerne. Vi har i øjeblikke 15 genbrugsvejledere som på skift er i genbrugsgården søndag fra kl. 10-12 og torsdag fra kl. 17-18. Det er flot, at så mange allerede har meldt sig til denne opgave. Når man kommer derned med sit affald, er der en rigtig god stemning, så det lover godt for fremtiden.

Slutteligt vil afdelingsbestyrelsen ønske beboerne i 4 Række et godt og lykkeligt nytår.

På gensyn til beboermøderne i 2014.

Med venlig hilsen
Afdelingsbestyrelsen

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.