Nyt beboerhus i afdeling VA 4 Række

Den tidligere daginstitution ”Hjorten” i Albertslund Syd er ombygget til nyt beboerhus, afdelingsbestyrelseslokale og ejendomskontor for beboerne i afdeling VA 4 Række. Den næsten færdige ombygning blev markeret ved et rejsegilde tirsdag den 13. august. 

Håndværkere, entreprenør, driften, beboerdemokrater og kommende frivillige i huset var med til at fejre, at afdeling VA 4 Rækkes nye beboerhus og ejendomskontor er ved at være færdig og klar til at blive taget i brug.

Mens der for en stund var en pause fra alle opgaverne med byggearbejderne, blev der holdt taler af projektleder Tine Refsgaard, afdelingsformand Astrid Hansen og arkitekt Jørgen Kreiner-Møller, der alle glædede sig over det gode samarbejde og det flotte resultat med det nye beboerhus og ejendomskontor. Det er arkitekt Jørgen Kreiner-Møller, der i nært i nært samarbejde med byggeleder og konstruktør Morten Hedegaard, der har stået i spidsen for ombygningen.

På afdelingens beboermøde er der nedsat en beboerhusgruppe, der skal være med til at sætte rammerne for brugen af afdelingens nye beboerhus, der kan rumme op til 100 personer ved beboermøderne.

Udover beboermøder og udlejning til afdelingens beboere, så glæder afdelingens beboerdemokrater sig til de mange fælles aktiviteter – eksempelvis fællesspisning, fastelavnsfest og den kommende idrætsdag i afdelingen – som det kommende beboerhus giver mulighed for.

Når afdelingens beboerhus står helt færdigt, vil der blive afholdt et større arrangement for alle afdelingens beboere, der kan besigtige det nye hus, der findes på Hjortens Kvarter 10. Beboerhuset forventes, at være klar til at blive taget i brug fra september 2013.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.