Indsats mod spredning af Corona-virus

For at støtte op om myndighedernes indsats mod Coronavirussen og samtidig øge sandsynligheden for, at den daglige drift i BO-VEST vil kunne fortsætte, også hvis vi er så uheldige, at ansatte bliver smittet med virussen eller kommer i karantæne, har vi i dag iværksat et beredskab.

Det betyder, at vi tager en række forholdsregler: 

Afdelingsmøder
BO-VESTs ledelse opfordrer til, at afdelingsmøder ikke afholdes. Der er allerede et par afdelinger, der har besluttet ikke at holde forårets afdelingsmøde men i stedet holde en urafstemning om emner, der skal tages beslutning om. Juristerne hjælper gerne med håndtering, hvis man går med overvejelser om aflysning. 

Ingen udlejning af fælleshuse (NYT 13. MARTS KL. 20.30)
Det anbefales, at afdelingsbestyrelser indtil videre ikke udlejer/udlåner beboerhuse og fælleshuse m.m. Ligeledes anbefales det, at reservationer for de kommende 14 dage, altså til og med 27. marts 2020, annulleres. 

Bemærk, at det kan blive nødvendigt at forlænge dette til efter 27. marts 2020

Fysisk kontakt med beboere
Boliggruppen lukkes pr. 12. marts 2020 indtil videre for personlig betjening. Der lukkes ligeledes for fysisk betjening på ejendomskontorerne i Albertslund Boligselskab, Bo-Vita, Tranemosegård og Vridsløselille Andelsboligforening samt i de boligsociale kontorer i boligafdelingerne.  Boliggruppe og ejendomskontorer vil i størst mulig omfang øge tilgængeligheden via mail og telefon.

Besøg i boligen
Ejendomsfunktionærerne må kun ved særligt vigtige henvendelser gå ind i boligerne. Alle besøg aftales med Ejendomsleder/-mester. Hvis det er nødvendigt at gå ind i en bolig, skal det ske under følgende betingelser:

  • Beboeren eller beboerne skal opholde sig i et andet rum end medarbejderen.
  • Medarbejderen skal have gummihandsker på og medbringe sprit.
  • Medarbejderen skal følge Sundhedsstyrelsens retningslinjer for håndhygiejne, afstand til andre m.v.
Dette indlæg blev udgivet i Corona og tagget , . Bogmærk permalinket.